sâmbătă, martie 31

Ficuri masacrate 2 ; A gift forever


Ştiţi chestiilea alea făcute de alle în care comentau ficuri lame? Ei,bine, pentru că eu sunt un geniu absolut voi comenta posturi întregi apoi voi lăsa şi comentariul meu legat de tema textului. Nu, nu l-am corectat gramatical:]] . Î'm so eviloş and stuff că o să îmi bat joc şi de aia. Ai şal bi blu :3


Hei (Virgulă)m-am gandit sa postez un nou fic :x (Iiiii . Fic :3)! Este in colaborare cu matusa mea (virgulă) Choco (am avut un papagal pe care îl cheamă aşa. A murit săracu'. )! Va fii cuplul GaaraSaku (Înjuşeşti roşcaţii mei dacă îl pui pe Gaara :3 cu curva aia, ăăă lalala.) . Speram sa va placa ;;) (voi? Ah, şi mătuşa?)! Lectura Placuta ! Ah si inca ceva . Doar eu voi posta capitolele . Ea inca nu are cont . (Nu puteam spune 0.0'')
~ Chapter one ~


Străzile păreau mai liniştite ca oricând. (You better watch out, you better not cry, cuz I am intooooo taaaaun :3) În întunericul nopţii nu se mai vedeau decât farurile ce luminau şoseaua udă.(Şi de unde ştii că e udă? E noapte.) Stropii de ploaie (Aaa, m-am prins.) se loveau necontenit de parbrizul maşinii (cât tupeu, aşa ceva. Generaţia din ziua de azi nu mai are pic de respect!) . Viteza cu care gonea (s-au luat la întrecere, hă?) era mult prea mare pentru o astfel de vreme(cum poate să fie mare pentru că afară plouă?), însă nu îi păsa (shame on you.), tot ce conta era ca pachetul să ajungă la destinaţie(ce are acolo? CD-uri cu Justin Biberon?). Vântul bătea cu putere(la mine e chiar cald, adică în casă. Afară ninge.), intrând prin geamul deschis (să-l închidă dacă chiar e cazul...) şi răvăşindu-i şuvitele de un roşcat aprins (Scumpo, ai un 'şi' în plus. În plus, nu e roşcat aprins. E sângeriu.). Ochii de o culoare ştearsă (cu guma de mestecat :3), un turcoaz spre gri(unde? Unde? La Gaara?), străpungeau întunericul (ca două faruri de maşină) conducându-l spre locul în care trebuia să ajungă (acasă la mine, evident. La mine veniţi cu toţii.) în mai puţin de un sfert de oră.(Din Jappan în Bv? Brilliant, îmi iau şi eu maşină d'aia. Rapid.)
Apăsă pedala de acceleraţie, începând din nou să gonească (da' când s-a oprit?) ca şi cum nimic nu i-ar fi stat în cale(păi, dacă e pe şosea, nimic nu îl opreşte...), nimic nu ar fi reuşit să îl întreacă vreodată(superman poate.). Mâinile i se încleştară pe volan (şi până atunci unde au fost?), atunci când trebui să o ia la dreapta(taie virgula.), iar virajul din scurt fu făcut la perfecţie(e roşcat. La ce te-ai aştepta?), de parcă aşa conducea zi de zi(îţi zic eu, în bv toţi fac pe ei când văd un roşcat.). Câteva picături cristaline îi atinsera chipul ca de porţelan(se spargeeee), după care se scurseră uşor pe obraz. (plânge? nu.)
(reclame)
În faţă i se deschise un peisaj ce pe lumină putea încânta privirea oricui(eu.). După încă câteva străzi ajunse în faţa unei vile mari(arăt eu a vilă mare?), cu etaj, de unde se putea încă auzi muzica tare (auzi încă, emineasco.). Coborî silenţios (ca eu la pândă) şi deschise mai apoi uşa din spate luând de acolo o valiza de culoare neagră(unde se află nişte p... pisici de jucărie. E comis voiajor, gata ştiu!). Sună de două ori la sonerie (de ce două? De ce nu trei?), dar când dădu să plece, cineva îi deschise poarta(era şi cazul.). Înăuntru era şi mai rău ca afară(adică muzica se auzea mai tare cu doi centimetri mai în faţă. Got it.). Oameni care dansau(sus pe bar), se distrau (somewhere over the rainbow), beau(like a dude), parcă soarta îi adunase pe toţi în acelaşi loc.
(reclame)
- Veniţi cu mine, domnul Asushi vă aşteaptă. (asushi. Ă suşi.)
(reclame)
Roşcatul îl urmă pe tânăr(adică roşcatul nu era tânăr?) prin toată curtea(ce mare o fi...), până când ajunse la uşa de la intrare(şi asta mare). Acesta o deschise încet şi intră fiind urmat îndeaproape de roşcat(îmi place că tot spui roşcat, dar puteai zice şi tu „de băiatul cu ochii palizi” and stuff). Paşii lui se auzeau cu ecou în holul mare(asta e ca emisiunea aia, „little ppl big world?”) în care intraseră, deoarece pe jos nu era decât gresie. Tânărul şaten îl conduse până la uşa ce părea a fi a biroului principal(mare.). O deschise şi intră fără a mai spune altceva(aşa. Shut up, bitch.). Pe un scaun(mare), stând cu spatele(mare) şi privind pe fereastra mare(ce ţi-am zis?) luminiţele mişcătoare de jos(, mari), stătea un bărbat(mare) trecut de prima tinereţe(evident.), cu părul grizonat şi ochii de un verde şters.(cu guma?)
(acum reclame?)
- Văd că ai adus pachetul(mwahahah *râs de pisică malefică*), aşa cum ţi-am spus(da' şefu'.). Pe birou sunt banii tăi (o să iau mai mulţi >:])şi te-aş ruga să participi şi tu(eu? Ce dulşeee :3) la petrecerea(mare?) din această seară(mare!) care se va ţine în grădina(mareeee !) de lângă piscină. (aia mare. Orice vilă are trei pişcini. Mare, mică şi între.)
(reclame)
Glasul bărbatului îl amuza într-o oarecare măsură(fac pariu că e justin bieber.), deoarece şi-l închipuia ca fiind mult mai înspăimântator şi rigid(ca Justin Bieber! Eu ce ţi-am zis?), însă semăna foarte bine cu al unui tată protectiv(o fi tată, ce ştim noi. Parcă o fană i-o făcut un copchil...). Îl refuză politicos (dar brutal) spunându-i că misiunea lui se încheia aici(acolo? Deci se culcă în prag?) şi că nu mai are alte îndatoriri faţă de nimeni(deci chill şi la party.). Luă plicul de pe birou şi îl puse în buzunarul de la sacou(ah, sacourile au buzunare?), după care părăsi încăperea fără a spune niciun alt cuvânt.(ee, şi tu acuma...)

Ploaia de afară nu se potolise nicidecum(ce ţi-am zis eu? Nesimţire!), picăturile transparente alintându-i încă o dată chipul angelic(demonic. Ăsta e der cuvânt iu caută.). Nu-i plăcea să se laude, însă era cu adevărat frumos(avem un narcisist), mai ales pentru un tânăr de vârsta lui(îmi imaginez că e trecut de prima tinereţe, deci e la a doua, deci e bine.). La cei douăzeci si trei(HOLY FUCK!) de ani pe care îi avea, părea mai curând a avea în jur de şaptesprezece(nu exagera. Douştrei nu are nici mama. Bine, mama are patruzeci ...). Ochii îi erau extrem de pătrunzători, însă dacă îi priveai cu atenţie, puteai observa tristeţea mascată pe care o ascundeau(te-o părăsit iubita, scumpiiiiii?). Nu îi plăcea să vorbească despre el şi mai cu seamă despre trecutul lui(dar e narcisist...), îi plăcea doar să trăiască în prezent respectând regulile pe care şi le impune singur.(nu. Îţi zic eu, i le impune mintea)

Ajungând din nou la maşina sa de culoare(a) neagră,(aşa) deschise uşa şi intră(nu creeed o.o). Porni motorul punându-şi ambele mâini pe volan(dar cu una ţinea pachetul de ţigări şi cu una maneta aia cu care schimbi viteze...) şi apăsând acceleraţia(cu piciorul, nu cu mâna.), reuşind astfel să lase în urma lui o dâră de culoare neagră(da' ce, a pornit în a zecea?). Îi plăcea viaţa lui, era cu totul diferită faţă de a altora(te asigur, nu o să găseşti una mai originală ca a mea...). Riscul şi pericolul nu îl speriau(fac pariu că se duce des la budă.), făceau parte din fiinţa lui. (şi din a mea.) Frica îi era un sentiment necunoscut,(de bune? Când e constipat cum e?) parcă nu era făcut pentru el.(făcut? Care el? E gay? Parcă vorbeam de frici.) Îşi trăia viaţa din plin ştiind că nu mai poate avea o a doua şansă sau o scuză pentru a o lua de la capăt.(ba nu. Deacă şefu' îi prost şi îi dă a doua şansă, hăh? Atunci ce faci? hăh?)

Mergea prin ploaie adunându-şi gândurile şi făcându-şi ordine prin minte(parcă era cu maşina.), încercând să pună lucrurile cap la cap(nuu. Cur la cur.). Ştia foarte bine ce are de făcut(aha), ştia că viaţa uşoară nu-i pentru el (aha. Te înţeleg.)şi mai ştia şi că avea să îşi trăiască şi zilele care îi mai rămăseseră (băi frate, şi el numără pe calendar, ce face? )doar respectând regulile şi făcându-şi treaba. Ce hilar suna – treaba – de parcă asta ar fi fost ocupaţia lui(da' ce face acuma? Conduce?), ceea ce făcea zi de zi. Într-un fel era adevărat, însă dacă stătea să se gândească mai bine, era mai mult ca un hobby.(aha. Deci vinde cd-uri cu justin biberon ca hobby.? Huaaa!)

Îşi scutură capul alungând şi aceste idei fără rost şi se pierdu în întunericul ce acapară întregul peisaj precum şi sufletul lui tânăr, încă neatins de răutatea pură…



~ Chapter two ~
(ceptăr tu.)

Dimineata sosi cu repeziciune (aşa se întâplă când nu dormi noaptea.). Soarele mângâie uşor pământul amorţit . Frunzele copacilor strălucesc ca nişte monede de aur (aha. Bani pe free? Fără eu?). Bruma pune uşor uşor stăpinire pe oraş parcă împodobindu-l într-o blana alba (hm, ce ciudat. Credeam... nu mai contează.). Într-un apartament mic un adolescent cu parul roşiatic ca de culoarea focului dormea liniştit(BĂI! Are douăştrei, adolescent în pla mea.) . Dar un sunet se aude . Era telefonul roşcatului care suna în continu(u) . Acesta se trezeşte nervos , luând telefonul de pe noptiera micuţa de lângă pat raspunzând .(aşa. Cu nervi.)
(reclame . Era... Era ăla care respiră greu, era ta-su' mă!)
- Da !(Şi ştii, era semn de întrebare ăla. Nu contează, şi eu îl mai fac aşa) spune roşcatul uşor iritat .
- Nu-mi spune ca dormeai ?(nu, sunt treaz după cum vezi. Auzi.) Garra este ora 10(şi ce propui?, ah da. 10 se scrie zece.) ! Plus ca ai o noua misiune(Kazekage-sama.) ! spune alarmat cel mai bun prieten a lui Garra , Kankuro .(de ce alarmat? E ceas?)
(publicitate)
Expresia de pe faţa roşcatului nu era una tocmai buna(nu, îţi zic că e una sinucigaşă ca mine când mă scol la unşpe dimineaţa) . Ieri a avut o misiune şi astăzi alta(ăhă. Ăia de la pizza au mai multe) ? Nu(-)i dădeau timp nici să se odihnească (da da, aşa, zi-le tot!). Nu de alta îi displacea serviciul asta (As seven of nine would say : explain.). Închise telefonul(oh, urât.) şi se ridică nervos din pat îndreptându-se spre baie pentru a face un duş . Apartamentul lui era unul mic(nu e mare? Ce păcaaat) : o camera medie(nici asta mare?) , o baie , o bucatarie şi un mic(oh... mic) hol . Camera lui era vopsită într-un crem de culoare pielii(crem sau culoarea pielii? o.o) . Baiatul cu parul de foc(nu îl arde capul?) păşii(cu un i.) uşor în baia cu faianta şi gresie gri (e bine că faci diferenţa). Se îndreaptă uşor spre cosul de rufe punându-şi pijamaua şi intrând în duş pornind(de la intrând până aici nu am priceput nimic... oi fi eu grea de cap...) , pornind jetul de apă fierbinte(aha, ai scris de două ori pornind. ahaaa) . Picurii de apa curgeau uşor pe pieptul lui bine lucrat(*trollface*) ca o ploaie de lacrimi cristaline . Baiatul lua puţin gel de duş dându-şi peste tot pe corp (Efectul Junjou.). Işi arcui puţin capul uşor pe spade(Spade. Ca săbii?) , lăsându-şi la vedere tatuajul cu un trandafir roşiatic şi un craniu(aşa de cocalar. Da' dacă e gol nu se vede?) ce îl avea pe omoplatul stâng pană pe spate jos (da' cât e trandafirul ăla în pla mea?!). Opreşte duşul după care îşi înfăşoară talia cu un prosop alb(din nou, efectul junjou mă bântuie) ieşind din baie şi îndreptându-se spre dulap pentru a se îmbrăca (ce altceva ar putea face cu un dulap?). Deschise uşor uşa dulapului(dulap, dulap, dulap.) luându-şi o pereche de jeans si o bluza neagra cu un dragon roşu(cocalar. De ce îl umileşti aşa?) pe ea (e un el). Îşi luă telefonul de pe noptieră după care ieşi din cameră în fugă luându(-)şi(mă întreb dacă citiţi textele înainte să le postaţi în public.) teneşi(sau tenişi, cum e corect. Sau e la alegerea voastră...) şi geaca neagră pe el pornind spre restaurantul stabilit(stabilit când?) pentru întălnirea cu şeful lui . Trebuia să îi spuna unde trebuie(trebuia să îi ... că trebuie că e musai şi că trebe, că altfel nu ar trebuie ca să trebuieşte la noi.) să meargă dupa vestitul „ pachet „ .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu