sâmbătă, martie 31

Ficuri masacrate 1 ; Sakura P.O.V.


Obişnuita poveste. De data asta folosesc some sort of rouăz.


Esti iubita mea !(eşti lesbi.)

Capitolul 1(unu)


Sakura P.O.V. :(aha.)

Durere (auu, să-mi pag pla, iar tre să mă duc la doctor)... Acest cuvant imi era imbibat(de apă? De alcool? De lacrimi? De ce, femeia plii mele?) in minte si nu il mai puteam scoate(cu ciocanu' una două.. nu? Tragic) ..Este tot ceea ce simt in acest moment(ce simţi? Ah, durere? Dacă mai bei câteva şi mai tragi pe nas dispare.) . Nu mai vreau sa traiesc (mori, ce pla mea.).Nu mai pot (da' mai poţi da' nu mai poţi da' mai poţi...). Nu fara el (Justin Bieber, nu?). Simt cum o mie de ace(doar o mie?) mi-ar fii(mei, baniii mei) strapuns inima(şi n-ai nicio reacţie?) si as fii(mei, banii mei, femeiile meleee) ramas fara ea (nu mai ai inimă? Beh, asta e grav.).Imi este teama(mie nu. Sunt chill...) . Teama sa mai dau ochi cu el(subiect + predicat=propoziţie. Dar asta era pe vremea mea...).. Imi simt inima rupta in doua (în pla mea, ai inimă sau nu?).Din cauza unui baiat(tu care lucrai la bordelu' din colţ?) . Ce l-am iubit , il iubesc , si-l voi iubi mereu(romanic and sooo bleach). Doar ca am fost prea credula (ca voi toate.). El doar si-a batut joc de mine(asta fac şi eu, ne despărţim, ce zici?) . Sigur , radea pe la spatele meu cu prieteni lui in timp ce eu am crezut ca ma iubeste cu adevarat (ce proastă eşti. De asta trebuia să nu te bagi tu în viaţa lui şi să rămâi doar la şoareci.). Ca simte acel sentiment ce il simt si eu cand il vad .(hai, lasă-mă) Dar ce-a fost nu va mai fii(mei, banii mei, femiile mele, aurile mele) . Noi doi am fost doar un puf trecator ca si sperantele.(puf? Ca-n barbie? Credeam că poţi mai mult.) Niste soapte dulci , pline de iubire care erau doar minciuni .(ah, dacă îţi zic că eşti proastă nu e o minciună...)

Pasii mei se auzeau osor(sinonim?) pe platforma(aia de sus) blocului (whah, ce căcauţi acolo?).Vroiam , vroiam(fără 'r'. dar ce mai vrei. Dar ce mai aştepţi? Pe mine?, scumpiiii, nu trebuie. Mă descurc de aici din pat.) sa ma omor(dă doamne!) . Asa macar nu mai simteam atata durere (stai să vezi cum e când ajungi jos.).Parul meu adie usor in bataia vantului .(cred că la etaju' douăzeci nu mai e aer. Încearcă acolo.) Mainile mele tremurau iar obraji mei rosiatici imi erau inpananjeniti .(cum pla mea. Credeam că ochii...) Trag aer in piept (mă răsuscesc încet, cum era?)dupa care ma uit in jos (poţi face asta şi de la eminescu,). Incep sa inaintez in fata(aşa aşa. Mai ai puţiiiin) obiectivul meu fiind : Sa ma arunc in gol (nu te creeeeeeeeeed.)Lacrimile reci(proaspete din congelator) incep sa mi se scurga usor pe obraz.(şi te ard. Hăh, ce tare sunt?) Suspin dupa care imi iau avant('aruncă-te, aruncă-te' îţi şopteşte vocea lui.). Insa sunt oprita de doua brate ce ma strang cu putere pe la spate (pe la spate, pe la spate?). Imi las privirea in jos , intrastindu-ma .Era fratele lui , Itachi .(şi de unde cucu meu ştim asta?)

Acesta se uita cu ura la mine dupa care ma trage de pe margine .(căca-m-aş!)Imi da drumul apoi imi trage o palma dupa care ma imbratiseaza (de-ţi dădea una să te duci tot în cercuri până jos...).Incep sa plang cum nu am mai plans niciodata(aşa, ca acuma?). Doare atat de tare('sinucide-te, sinucide-te' îmi spun vocile lor.) . Nu mai am aer(amen.). Acesta ma strangea cu putere in bratele lui(să te sufoce, vaco.) spunandu-mi soapte linistitoare la ureche(tu nu ţii deloc cu mine?) . Imi las usor capul pe umarul lui uitandu-ma patrunzator in ochi lui de o culoare negru inchis(cum faci asta?) Acea culoare ce ma hipnotiza pe mine (wtfish.?!). Imi las usor mana pe langa corp dupa care ma desprind din imbratisarea lui Itachi intrebandu-l ce cauta aici(ce de fiţă ai în program...) Acesta se uita incruntat la mine dupa care imi raspunde : (căcat. Câte fiţe are ăsta în el...)

- Sakura , erai pe punctul de a te omora(omorî. Aşa este corecte româneşte pe la noi...) ! Ma mai intrebi ce caut aici (da. Eu credeam că tu eşti ăla care aduce berea...)?! Cand te-am vazut acolo sus mi-a fost extrem de teama(că ai uitat berea?!) . Stii prea bine ca tin enorm de mult la tine surioara (fuck. Incest.).Zicand acestea ofteaza usor dupa care o lacrima isi face aparitia printe obraji lui(ah, are mai mulţi obraji? Unu pe dinăuntru şi doi pe dinafară?)

Avea dreptate ...Ce am gandit (că o să-mi faci o favoare.)? Nu trebuia sa fac asa ceva (ba da, nu-l asculta. E nebun.o să venim şi noi după tine.). Nici un baiat nu merita(să fie cu mine.) . Itachi imi spune sa ma linistesc apoi imi propune sa raman la el in noaptea asta (nebunaticilor.).Ma gandesc putin dupa care accept (nebunatico !). Aveam nevoie de un prieten(wtfish?!de ce?!). Ma sinteam singura,(hai, neah!) . Itachi o ia inainte dupa care ma ma ajuta sa cobor scarile de la bloc.(că e şi greu.) Odata iesita afara ii observ pe ceilalti aici(la praty.) . Deidara vine alarmat dupa care ma strange tare in brate (să te sufoce şi ăsta. Erou naţional chestii). Toti se uitau tristi(că ai spart party-ul) la mine de parca ar fi murit cineva (party-ul, nu ţi-am spus acum?). Le spun ca sunt ok dupa care ma urc in masina .(şi faci accident.) Sasori se urca la volan dupa care porneste motorul lasand in urma doar praf . Si amintiri pierdute ..(nu, sunt încă la mine în cap. Îmi risipeşti timpul)

Odata ajunsa acasa ma indrept spre o camera libera ignorand in totalitate strigatele lui Itachi('ştreangu' e aici, hrvă!' spunea) Pasii mei erau ca un strigat pentru parchet (de durere.). Usor usor ma apropri de usa punand mana pe clanta .(şi te încui acolo ca să te poţi spânzura liniştită.) Dar ceva imi atrage atentia (ştreangu' de rezervă.). Din incapere se auzeau niste gemete de placere.(căcat, iar strică asta petrecerea...) Nervoasa deschid usa dupa care arunc o privire(ca să vezi, justin cu selena.) Nu ... Nu pot sa cred. (nici eu, ce tupeu!)Lacrimi reci imi invadeaza chipul (proaspăt scaose din congelator :>).Nu .. asta nu se poate intampla.(haven't i proved it to you?) Nu acum(nu, mâine.) Tot corpul imi tremura(leşini.) . Imi pun mana la gura in timp ce suspine reci ieseau afara din mine .Era ..(Michael JACKSON!)(Ăla care respira greu, bă! Era tac'su, mă!)(OBAMA!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu